2013-08-31 01:15:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma nem ismer lehetetlent

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma nem ismer semmi lehetetlent, még a szokásos kételyei is elhagyják. A párkapcsolat terén most valóban jó lehetőségeket tartogat önnek a sors, amit azonban nem árt kissé erőltetnie. Ma nyugodtan lehet rámenős.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Anyagi biztonsága érdekében mielőbb érdemes lenne a tettek mezejére lépnie. Nem csak az öné minden gond, ezt végre a társával is meg kell értetnie. A munkát és a költségeket is igazságosan kell megosztaniuk. Vessenek ma számot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tervei kivitelezésében ma végre figyelembe kell vennie a felmerülő akadályokat is. Hiába érzi azt belül, hogy nincs semmi, ami az útjába állna. Ez koránt sincs így. Ennek felismerése az első lépés a legyőzéséhez.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az önbizalma megnövekedik, egyre inkább átlátja a helyzeteket, és ennek megfelelően okosan dönt. A párkapcsolati kérdésekben hajlamos mindenért a társát hibáztatni. Nézzen kicsit magába is! A világ nem fekete és fehér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a szokásosnál együttműködőbbnek mutatkozik a családjával, és általában a környezetében élő emberekkel. Kihasználhatják ezt valamilyen közös terv végrehajtásához, vagy családi kiránduláshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap a romantikáé és a szerelemé lehet. A levegő bűbájjal telik meg ön körül, és a régi viták, ellentmondások, szinte semmivé foszlanak. Ez annak is köszönhető, hogy végre meg tudja bocsátani a saját tökéletlenségét. És másokét is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A kedvessége, a figyelmessége sajnos nem elegendő ahhoz, hogy mindenkit meggyőzzön a környezetében. De elég egy pont, egyetlen ember, hogy rá alapozva belevághasson nagyreményű terveibe. Aztán megy minden, mint a karikacsapás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy barátja szorulhat a segítségére a mai napon. Önhöz hasonlóan érzékeny, és kissé bezárkózó alkat, ezért nem beszél a gondjairól. Ön azonban olyan kifinomult antennákkal rendelkezik, hogy rögtön megérzi, ha baj van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyeket illetően végre jó híreket kaphat. Talán új lehetősége is adódik, de csak akkor vállalja el, ha van még önnek kapacitása a többletmunkára. Mert a jelenlegit feladnia rossz ötlet, túlvállalni magát még rosszabb.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sikeresnek érzi ma magát: munkahelyi és szerelmi téren is jó fordulatot vett az élete. Ha azonban a munkáját még mindig túl könnyűnek érzi, akkor ideje lenne váltania. A szerelemben viszont mostanában csak a kitartás a nyerő.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A feszültségek már az egészsége rovására is mehetnek. Amennyiben magas vérnyomással küzd, az részben a túlterheltsége számlájára is írható. Próbálkozzon gyógyteákkal, vagy keresse fel végre az orvosát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma igazán harmóniában és békességben élhet a környezetével. A párkapcsolatát is újra olyan tökéletesnek és gondtalannak látja, mint a legelején. Ma könnyen megy a szerelem, és a hódítás. A virágok társaságát üdítőnek fogja tartani.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: